Bestel hieronder uw Take Away.
Woensdag t.e.m zondag 17u30-20u.
Gelieve voor 17u te bestellen.
met huisgemaakte vinaigrette saus
met rode ajuin, rode pepertjes en witte balsamico
De Rolls Royce van de oesters.
6 stuks
Ravioli opgevuld met Secreto 07 ham met salie roomsaus met champignons en kerstomaat.
De Secreto 07 is een pronkstuk van Vlaamse ambachtwerk door De Laet en Van Haver, slagers uit Hove bij Antwerpen. Het vlees is van het Noord-Spaanse runderras Rubia Gallega dat zeven weken lang wordt gerijpt in een marinade van zeven verschillende soorten kruiden is een waar kunststuk dat wegsmelt op de tong. Laat u verrassen door dit pronkstuk van Belgisch ambacht.
Asperges op italiaanse wijze met olijfolie, citroen, parmezaansekaas en peterselie
Candese kreeft van 5-600gr geserveerd met truffel Mayo en botersaus.
Runds Carpaccio met Spaghetti truffel er bovenop, een geweldige combinatie
De carpaccio en de pasta zullen apart verpakt worden zodat de carpaxcio niet meteen doorkookt.
MinderPasta met getomateerde saus, scampi, look ,basilicum en liefde.
Eén van de top verkopende pasta's maar wegens een te uitgebreide kaart was hij er even tussenuit
Bij deze terug van weggeweest zeer geliefd onder onze vaste klanten!
MinderAsperges op Vlaamse wijze hoofgerecht portie geserveerd met aardappelpuree.
Gegrilde gambas, gegrilde calamari en scampi fritti
huisgemaakte tartaarsaus €15/pp - !!minimum 2 personen!!
2 stuks
2 stuks
Ovengegaarde mergpijp met onze geheime kruiding, in de lengte gesneden.
2 stuks
Pasta met getomateerde saus, look, zwarte olijven, kappertjes en vers gegrilde tonijn
Ons geheim recept, met tagliata van rundstournedos, licht pikant
getomateerde saus met mosselen, vongole en gambas
Spaghetti met Italiaanse worst tomaat basilicum
Grass fed beef: Het gekende kwaliteitsvol vlees dat Mosselino al jaren serveert!
Grass fed beef: Het gekende kwaliteitsvol vlees dat Mosselino al jaren serveert!
Grass fed beef: Het gekende kwaliteitsvol vlees dat Mosselino al jaren serveert!
Gepaneerd kalfslapje met een fris slaatje en citroen.
kalfslapjes met citroen, peterselie en libanese kappertjes
The Best Ossobuco met verse tagliatelle en parmezaan
Gegrilde Kwartels 2st
Tartaar van rund met ganzenlever en verse truffel
Gemarineerde zalmfilet, kort gegrild, met een krokant slaatje
Kort gegrilde tonijnsteak met een fris slaatje en citroen
Gegrilde gambas (7stuks) met verse tartaarsaus en een krokant slaatje
Huisgemaakte Cheesecake met speculoosbodem.
Zelf af te bakken op 210 graden 6 a 7 min.
75cl
75cl
75cl
Verse friet met parmezaanse kaas, truffelmayonnaise en verse truffel.
Aardappelpuree met olijfolie, tomaatjes, salie, basilicum en parmezaanse kaas