Take Away of Leveringen aan huis (minimum €50).
donderdag t.e.m. zondag 17u-21u
Regio Schilde - Schoten - Brasschaat - Wijnegen
Gelieve vóór 17u00 te bestellen.
!! vanaf 2 eenheden!!!
met gegratineerde mosseltjes, Scampi fritti, zalm tartaar en bruschetta tomaat basilicum.
met huisgemaakte vinaigrette saus
Krokant geroosterde aardappelen met verse winter truffel.
Heerlijk als bijgerecht of als apero om te delen of niet te delen.
Dunne sneedjes parmaham met burrata en rucola
met ui, kapertjes, balsamico en rode pepertjes
Met kappertjes, rode peper, rode ajuin, balsamico en liefde.
Ravioli opgevuld met Secreto 07 ham met salie roomsaus met champignons en kerstomaat.
De Secreto 07 is een pronkstuk van Vlaamse ambachtwerk door De Laet en Van Haver, slagers uit Hove bij Antwerpen. Het vlees is van het Noord-Spaanse runderras Rubia Gallega dat zeven weken lang wordt gerijpt in een marinade van zeven verschillende soorten kruiden is een waar kunststuk dat wegsmelt op de tong. Laat u verrassen door dit pronkstuk van Belgisch ambacht.
Asperges op vlaamse wijze
Asperges op italiaanse wijze met olijfolie, citroen, parmezaansekaas, proscuito en peterselie
Grass fed Ribeye (+-350g) saus naar keuze met 6 gamba's en tartaarsaus
Candese kreeft van 5-600gr geserveerd met truffel Mayo en botersaus.
Pasta met getomateerde saus, scampi, look ,basilicum en liefde.
Eén van de top verkopende pasta's maar wegens een te uitgebreide kaart was hij er even tussenuit
Bij deze terug van weggeweest zeer geliefd onder onze vaste klanten!
MinderAsperges op Vlaamse wijze hoofgerecht portie geserveerd met aardappelpuree.
Asperges op italiaanse wijze met olijfolie, citroen, parmezaansekaas, proscuito en peterselie
geserveerd met italiaanse puree
Gebakken zalm met gegrilde asperges, puree en pesto beurre blanc.
Gegrilde gambas, gegrilde calamari en scampi fritti
huisgemaakte tartaarsaus €15/pp - !!minimum 2 personen!!
2 stuks
2 stuks
Ovengegaarde mergpijp met onze geheime kruiding, in de lengte gesneden.
2 stuks
Pasta met getomateerde saus, look, zwarte olijven, kappertjes en vers gegrilde tonijn
Ons geheim recept, met tagliata van rundstournedos, licht pikant
Spaghetti met Italiaanse worst tomaat basilicum
Grass fed beef: Het gekende kwaliteitsvol vlees dat Mosselino al jaren serveert!
Grass fed beef: Het gekende kwaliteitsvol vlees dat Mosselino al jaren serveert!
Grass fed beef: Het gekende kwaliteitsvol vlees dat Mosselino al jaren serveert!
Gepaneerd kalfslapje met een fris slaatje en citroen.
kalfslapjes met citroen, peterselie en libanese kappertjes
kalfslapjes met prosciutto, parmezaanse kaas en salie en gemarineerd in wijn. geserveerd met pasta met salie botersaus.
The Best Ossobuco met verse tagliatelle en parmezaan
Gegrilde Kwartels 2st
Tartaar van rund met ganzenlever en truffelolie
Gemarineerde zalmfilet, kort gegrild, met een krokant slaatje
Kort gegrilde tonijnsteak met een fris slaatje en citroen
Gegrilde gambas (7stuks) met verse tartaarsaus en een krokant slaatje
Grote zeetong(+/- 500g) met een frisse salade en huisbereide tartaarsaus
met een pasta pomodoro
Huisgemaakte Cheesecake met speculoosbodem.
Zelf af te bakken op 210 graden 6 a 7 min.
75cl
75cl
75cl
Verse friet met parmezaanse kaas, truffelmayonnaise en verse truffel.
Aardappelpuree met olijfolie, tomaatjes, salie, basilicum en parmezaanse kaas


